lördag 16 april 2011

I väntan på flat-pillret

Min man är sjuk sedan en vecka tillbaka. Magsjuk. Och värre än så - han har drabbats av mans-magsjuka och den är nästan dödlig. Han började må bättre för ett par dagar sedan och firade med en brakmiddag och vin. Sen fick han kramper. Dessa har han ihärdigt och fortsatt försökt mota med hjälp av fett, stekt mat och kakor. I skrivande stund ligger han i fosterställning i soffan efter köttbullsmiddag med blåbärspaj till efterrätt och yrar om magsår och akutmottagning. Och så fort jag öppnar munnen säger han trotsigt: man SKA äta när man är magsjuk. Sen viker han sig som en fällkniv och tar en snus.

Så i väntan på flat-pillret är jag ensamstående morsa. Tvåbarnsmor.

5 kommentarer:

Frau Anna sa...

Man ska kanske inte skratta men... HAHAHAHAHA! Gud, vad trött du ska vara på skiten. Så att säga. Men han roar åtminstone oss andra. Tack vare dig.

Hexa sa...

Adoptera honom,vetja!

retrostuff sa...

Och foket sa: Ah... men. Männen måste ha en annan gen än kvinnorna. Jonas Gardell önskade att han skulle vara lite mer kärring. I positiv bemärkelse, lite tåligare helt enkelt.

Johan sa...

Adoptera? Nej sälj honom, eller lämna för återvinning och skaffa en "nyare modell". Utan renoveringsbehov och förslitna tarmar! glad påsk

knas sa...

Om inte magsjukan tar kål på honom kanske hans diabetes gör det...