onsdag 19 september 2007

tommy tycker om mig

min man är intill förvirring lik tommy nilsson. Och när jag skriver lik menar jag inte bara lik typ "faan vad du är lik tommy nilsson" utan här snackar vi autografskrivning och seriöst tisseltassel och sänkta röster. Vänner till tommy nilsson har kommit fram och förklarat att de efter en timme insett att det inte är deras gode vän tommy som blivit dryg och slutat hälsa utan faktiskt en märklig kopia på göteborska. Mina bekanta har spionerat på tommy nilsson i alla möjliga sammanhang i tron att han är olle utrustad med fel kvinna. De som känner tommy menar att de till och med rör sig och klär sig på liknande sätt. Allt det här är lite småkul och det är tacksamt att terrorisera olle för tommys pekoral, men allt tog en vändning härom veckan. Olle lullar hem från casinot en fredagsnatt och upp ur ett hörn far ett luddigt uteliggar-bylte upp, springer efter och tjuter:
- tommy, tommy! Jag gillar din musik!
Chockad säger olle: jaha, och fortsätter att gå. Drabbas direkt av dåligt samvete, vänder sig och ger uteliggaren 50 spänn.
- tack, tommy! Jag ska fortsätta att lyssna på din musik, flöjtar uteliggaren lyckligt.
Och här vill jag påpeka: om olle ska fortsätta att göra goda gärningar i nilssons namn tycker jag att han ska få betalt för det.
Trots att han försett nilsson med idel horribla namnteckningar genom åren.

Inga kommentarer: