tisdag 16 juni 2009

Bra tänkt

I dag berättar Expressen att Svartenbrandts dotter hämnas sin gruvliga uppväxt. Genom att näcka i Slitz. Hur tänkte hon då?

Vissa ord har ju en tendens att förändras över tid, just nu känner jag att jag inte riktigt hängde med på "hämnd".

8 kommentarer:

Anna-Karin sa...

hahaaa! Jamen har man inget annat att komma med så kan man tydligen göra en naken-vad-som-helst. Denna gång var det nakenhämd. Jag tycker det här går i linje med juckdansen som disskuterades här för ett tag sedan. Har man inget annat att komma med så kan man alltid juckdansa och se lite distansierad och kåt(?)ut. Det fungerar alltid. Sammanfattningsvis skulle nakenjuckdansen alltså vara det ultimata när man inte har någonting bättre att komma med. Nakenjuckdanshämden. Hon borde nog tipsas om det, ifall det här inte biter ordentligt på farsgubben.

Hämd borde ju vara något som skadar andra men inte en själv. Så jag vet inte, hon kanske bara fått med sig första delen av definitionen. Det känns som om hon kanske borde läras upp. Vi kanske borde starta en skola? Vilken hit!

Beatrix Vnunk sa...

Kaaja: Ja, haha, jag har svårt att tro att Svartenbrant går omkring och ojar sig nu:
- Ujujuj, vad jag ångrar mig.
Borde hon inte blivit typ jurist eller nåt istället?

Anna-Karin sa...

Ja, man tycker ju det. Men det är krångligt att bli jurist, tar sån lång tid. Så mycket snabbare att göra en "nakenchock".

Kim M sa...

Haha.
Att näcka är nog svaret på det mesta.

Beatrix Vnunk sa...

Kim: Spot on.

(Någon gång måste ju ma och pa Svartenbrandt velat att hon skulle ge sig in i den typen av bransch. Väl? Annars skulle de väl inte döpt henne till Jackie!? Jackie, Nickie, Charlie? Vad ska man göra med ett sånt namn annat än näcka?)

Martin sa...

Det innebär att att Lars Ferm kan ha de senaste bilderna på dottern, upphängt på kåken kanske? Diggar namnet Svartenbrant bättre. Det känns hårdare :)

Anonym sa...

Det låter bra tjejer, jag ska nog juckdansa lite! hehe, han är väldigt gammal modig av sig, så det hade han dött av..
Annars älskar jag att ni diskuterar, debatterar, jag ger er hjärnträning!
Kram kram
Jacqueline Liliana Ferm
Måste bara kommentera, vi har ju inget bättre för oss, eller hur tjejer?

Beatrix Vnunk sa...

Anonym: Är han gammal eller modig?