torsdag 11 juni 2009

Din hemlighet är inte säker hos mig

En granne levererade precis ett A4 i brevlådan. Hon ska ha överraskningsparty för sin 40-årige make. Hon ber om ursäkt för ev oväsen som kan uppstå berörd kväll och ber oss att inte avslöja festen.
Hon avslutar med TVÅ GLAS CLIP ART!
Jag mår inte bra. Alls.
Och ruvar på hämnd.

8 kommentarer:

Johan sa...

Tycker du kontrar med egna lappar i alla lådor, identiskt utformade som hennes, men med texten "överfallsparty för en 40-årig sate". Dina klippartbilder visar dock med trafikskyltars grafiska stilisering en person som får en klubba i bakhuvudet och med bild två ett stort paket som trätts över den nu sittande personen med "serietidningssnurr" ovanför huvudet. Vad misstänksam han kommer att bli dendär 40-åringen. Blir ju inte bättre av att DU har överdrivet många ballonger med trycket "grattis 40" knytna på handtaget på hans dag fast det är dödstyst innanför dörren.

Dogge sa...

Ha ha, tycker du ska skriva om hur det är att vara nykter i ett år framåt, eller? Det känns gjort på nåt vis...hm..vem?

A Versatile Girl sa...

Hehe. Men vad e det nu för fel på Clip-art?
Någon gång i begynnelsen så sa jag relativt seriöst till Martin: "När jag gifter mig ska jag ha handskrivna inbjudningskort med Clip-art". Så här i efterhand förstår jag att mina positiva sidor verkligen är vrålpositiva, eftersom han valde att stanna kvar efter ett sådan uttalande.

Frågan som kvarstår är dock: Hur kommer det sig att Clip-art inte utvecklats det minsta på 15 år? Bilderna ser ju fortfarande exakt likadana ut som på 90-talet.

Beatrix Vnunk sa...

Johan: God idé, men fan vet om de är värda besväret.

Dogge: Fruktansvärt gjort, om du frågar mig. Hahahaha.

AVG: Den mannen älskar dig. Innerligt.

Som svar på din fråga: eftersom folk verkar oroväckande nöjda fortfarande.

Anna-Karin sa...

Iiiik! Clip-art! Jag hade glömt att det fanns. När jag tänker på det så tror jag faktist att photoshop kan ha något att göra med clip-artens försvinnande. Tills den dyker upp, som ogräs, på inkastade lappar. man vet aldrig var de små clip-art-fröna ligger och gror.

Hmm.. tror det är dags att jag tar kväll nu. God natt!!!

Johan sa...

Nä, det har du rätt i. Blir kanske lite omständligt. Lätt att det kilar iväg ekonomiskt också med ballonger osv. Men du! Varför inte köra den gamla klassikern att du "släpar hennes namn i smutsen" då? Behöver ju inte kosta nåt alls förutom lite tid och telefonsamtal? (ha ha! varför används inte såna kul uttryck längre?)

Kim M sa...

Haha. Men fint ändå att förvarna. :)

Beatrix Vnunk sa...

Kim: För all del, men de borde förvarna lite om Clip Art också. Typ: "i slutet av texten sker estetiskt sammanbrott".
Man blir ju rädd.