fredag 22 maj 2009

Rädsla

Nu är jag så där rädd att bli galen igen. Flera gånger den här veckan har jag passerat en möbelaffär som har laddat upp en tingest från möbelhandlarnas mörkaste gravkammare i skylten. En aprikos mockafåtölj. Sek 17000 på rallis.
Tänk om jag blir galen och köper den!?

11 kommentarer:

Johan sa...

"..-jaha, då vart vi av med den! Säjer möbelhandlare Gösta till sin yngre kollega och kliar sig med svettig skjorta i lika svettig nacke då det alltid är så läbbigt varmt och dålig luft i en möbelaffär. -kan du ta med kandelabret och titta vad vi har mer därnere i katakomberna Nisse?" Köp den! Jag vill veta vad de sätter i fönstret härnäst. En original läderlappsfåtölj? Som min far sålde för 300:- 1982. idag hade han fått 25000:-. Ja se trender....

Beatrix Vnunk sa...

Johan: Nja...hm...vi får väl hoppas att laxrosa skinnmöbler aldrig mer blir trend.

En läderlappsfåtölj vore ju inte så jävla ångestladdat att komma hem med. Tyvärr finns de nog inte i de affärer som köpt in aprikosa skinnmöbler på 2000-talet. Det finns klassiker och det finns klassiker!

Martin sa...

Låter som nåt i stil med min unkis-soffa :)

A Versatile Girl sa...

Var ligger denna butik? Jag tänkte nämligen sälja en viss unkis-soffa i sommar. Kanske kan göra en rejäl hacka. Eller du kanske vill gå galen och köpa den direkt Beatrix?

Johan sa...

...ni menar väl "Funkis"? Ja kanske inte Martin då....

retrostuff sa...

Är fåtöljen snygg? Kan det vara en naturlig handling att ”boa” in sig? Ser den mjuk och inbjudande ut? Skyll hela skiten på hormonerna!

retrostuff sa...

Ps. Alltså inte galenskap!

Beatrix Vnunk sa...

AVG: Det är alltså en butik för nya möbler. Vilket gör allt än otrevligare.

Retrostuff: Det finns inget som kan befoga dylikt köp. Inget.
Tackolov blir jag ju oftast inte galen när jag tror det...

A Versatile Girl sa...

Beatrix: Hur menar du? jag förstår inte? Det kan inte vara så? Det går bara inte! Ahhhh min hjärna kokar! =) apricos mocka..nej den kan inte vara ny. Jag kräver bildbevis! ;)

Kim M sa...

Köper du den så ÄR du verkligen galen!
:)

Beatrix Vnunk sa...

Kim: Jag lovar högtidligen att självmant uppsöka akutpsyk om så skulle ske. Känns det tryggt?